Til konferencen i juni deltog Bliss Browne, Hillary Cottam, Diana Whitney og andre profilerede forskere?

Bliv inspireret af den Internationale Konference Relationel Velfærd 2016 til at deltage i konferencen som afholdes igen i 2017. Her på siden kan du læse konferencen 2016's ketnote speakers.

Bliss Browne

Bliss Browne har gennem de mere end 20 år arbejdet med social innovation. Hun har især været aktiv omkring det omfattende projekt 'Imagine Chicago'. Projektet har været banebrydende i forhold til mobilisering af borgere i socialt belastede boligområder for at skabe en positiv udvikling. Bliss Browne vil fungere som både oplægsholder og facilitator på konferencen.

Hilary Cottam

Hilary Cottam har fået stor anerkendelse for hendes arbejde med social innovation og entrepenørskab, som blandt andet modtog prisen som årets designer 2005 i Storbritannien. Derudover er hun også ophavskvinde til begrebet om Relationel Velfærd. Hilary Cottam vil være keynote speaker på årets konference.

Diana Whitney

Diana Whitney, ph.d., er amerikansk forfatter, konsulent, foredragsholder. Hendes arbejder kredser især om Appreciative Inquiry og socialkonstruktionisme. Sammen med en række andre personer indenfor det socialkonstruktionistiske felt var hun med til at grundlægge Taos Instituttet i 1991. Diana Whitney bliver keynote speaker på konferencen.

Jacob Bundsgaard

Jacob Bundsgaard har både som rådmand og sidenhen som borgmester i Aarhus Kommune støttet op om en innovativ velfærdsdagsorden. Vi glæder os til at Jacob Bundsgaard byder officielt velkommen på konferencen.

Morten Hyllegaard

Morten er direktør for Mandag Morgen Velfærd og ansvarlig for udviklingen af nye velfærds- og innovationsprojekter. Han har siden 2007 har været en af hovedkræfterne bag toneangivende projekter som Innovationsrådet, Velfærdens iværksættere og Velfærdens Innovationsdag. Morten Hyllegaard vil være keynote speaker på konferencen.

Jacob Storch

Jacob Storch har gennem de seneste år været en af de store stemmer i dagsordenen om Relationel Velfærd. Som konsulent arbejder han med at bidrage til den nye måde at tænke velfærd på. Jacob Storch er hovedarrangør og keynote speaker på konferencen.

Mary & Kenneth Gergen

Vi ser meget frem til at møde Ph.D. Mary Gergen and Emeritus & President of TAOS Institute Kenneth Gergen til konferencen. Vi kan se frem til deres Keynotes om Positive Aging.