Samarbejdspartnere

For joint action er samarbejdet med andre organisationer og selvstændige firmaer essentielt. Vi samarbejder med en række interessante aktører - læs mere om dem på deres egne hjemmesider.

Som en del af fakultetet har joint action et tæt samarbejde med en række konsultative praktikere. Læs mere om dem under fakultet, eller på deres egen hjemmeside.

joint action har indlogeret sig hos en nytænkende it-løsningsvirksomhed på Søren Frichs Vej:

Grafisk facilitering vil være en del af joint actions arbejde, og vi har derfor samarbejde med firmaet Bigger Picture

Taos Instituttet er et fællesskab af videnskabsfolk og praktikere med fokus på de sociale processer der er essentielle for den sociale konstruktion af årsager, viden og menneskelig værdi. Det er en non-profit organisation der er dedikeret til at udforske, udvikle og udbrede ideer og praksis der fremmer de kreative, anerkendende og samarbejdende processer i familier, samfund og organisationer rundt omkring i verden. Jacob Storch er en del af dette fællesskab.

Taos Institute Europe (TIE) er en underorganisation under Taos Institute og et netværk af postmoderne forskere og praktikere, som udfører banebrydende arbejde med social konstruktionisme og postmoderne praksis. TIE er en samling af mennesker som udfordrer de kendte og frosne forståelser af paradigmer for at bygge en bedre verden. I bestyrelse for TIE finder man blandt andre Jacob Storch.

Flere af billederne på sitet er taget i samarbejde med fotografen Simon Fønsbo. Med nysgerrighed omkring fotografiets muligheder, satte vi fotografen Simon Fønsbo på den tematiske udfordring at indfange bevægelse i fotografiet. Fotografierne på hjemmesiden fanger bevægelser i udstrakte øjeblikke, og der opstår en form for spalte i tiden. Det ‘nu’, hvor aktiviteten foregår, er indlejret i den traditionelle tidsramme af for- og fremtid. I kraft af den paradoksale indfangning af bevægelse, peger den ellers øjeblikkelige aktivitet dog både tilbage og fremad i tid. Nu’et udvides og en undtagelse af uendelighed forekommer.