NYHEDER

Her på siden finder du de seneste opdateringer fra joint action

Mød Relationel Velfærd konferencens keynote speakers

Til den Internationale Konference Relationel Velfærd 2016 kan vi allerede nu annoncerer en række profilerede keynote speakers.

Proceskonsulenten gentænkt

Filosof Anders Fogh Jensen bekendtgør med sit samtidsdiagnostiske begreb om projektsamfundet; at det moderne menneskes liv er blevet projektært. Denne artikel reflekterer over, hvad det betyder for nutidens proceskonsulent.

Fortællinger fra praksis

Medarbejderne i Billund Kommune deler her ud af egne erfaringer med at skabe en mere samskabende velfærdspraksis i kommunen.

Konsulentarbejdet gentænkt

Vi skal som konsulenter turde improvisere, lave frie genreskift og skabe unikke udgaver og forløb, så vi skaber øget værdi i det konsultative arbejde.

Conference in Relational Welfare

TAOS Institute Europe, COK, Mandag Morgen og en række andre partnere byder hermed velkommen til en ny tilbagevendende international konference, hvor ny forskning, nye resultater, nye erfaringer og tankevækkende idéer sætter spot på udviklingen af ’Relationel Velfærd’. Tilmeld dig sommerens konference i København her!

Kenneth Gergen i Santa Fe

To videoforedrag af professor Kenneth Gergen om socialkonstruktionismens historie. Konferencens ene keynote professor Kenneth Gergen har nyligt holdt et oplæg til en international konference for TAOS INSTITUTE i Santa Fe. Vi har været så heldige at få optagelserne fra dette oplæg og deler dem nu på vores YouTube kanal.

joint action news - maj

Bølgen, der med et brus skyller mod stranden, kan ses som et billede på, at det blivende møder det evigt fluktuerende. Bølgen, der hele tiden forandres, påvirkes af blæst og strømme, der med forskellig styrke skyller op på stranden. Den forbliver den samme - og så alligevel ikke.

joint action news - extraordinært april 2015

Fusion og udvidede faglige horisonter, To markante skikkelser fra den danske konsulentbranche, og tidligere konkurrenter, har valgt at slå sig sammen: Jacob Storch og Carsten Hornstrup vælger nu at gøre fælles front, og fejrer det med en reception tirsdag d. 26 maj.

Sproget for succes

Jacob Storch holdt i sin tid som direktør i Attractor et foredrag om, hvorfor det er vigtigt at skabe et sprog i organisationen for de gode oplevelser. Alt for mange offentlige organisationer har skabt et sprog, der baserer sig på en undersøgelse af, hvad borgeren ikke kan og har brug for hjælp til. Vi har skabt et sprog for problemer. Forskning viser, at dette ikke skaber de bedste resultater.

Change Canvas

Med Change Canvas har man et værktøj til at afdække essentielle aspekter af forandringsprocessen. Samtidig inddrages medarbejderne i planlægningen, så man sikrer en fælles forståelse om meningen med forandringsprocessen – både i planlægningen og i udførelsen.

Sommerens konference: Relational Velfærd

Her kan du se video og billeder fra dette års konference om Relationel Velfærd. TAOS Institute Europe, COK, Mandag Morgen og en række andre partnere bød velkommen til en ny tilbagevendende international konference.

joint action news - april 2015

Først og fremmest kan vi berette, at vi efterhånden har fået 120 tilmeldinger til nyhedsbrevet, og vi vil ønske jer alle hjerteligt velkommen til. Vi er meget glade for og stolte over den interesse, som I viser os, og vi håber at kunne bidrage ind i jeres virke med spændende artikler, konferencer og oplæg med stof til eftertanke.

joint action news - marts 2015

I nyhedsbrevet fra marts måned kan du læse om det færdige program for sommerens konference i relationel velfærd og om projektet joint action i samarbejde med Billund Kommune udfører over en treårig periode. Derudover kan du læse om joint actions bud på det gode lederskab i intensive vidensmiljøer.

Ledelse i videnssamfund

I dag handler ledelse om det at lede relationer, ikke medarbejdere. Medarbejderledelse er en industrisamfunds-forankret idé, som ikke er tidssvarende.

joint action news - februar 2015

I nyhedsbrevet fra Februar kan du læse hvad der er sket i starten af år 2015 i joint action. Dette omhandler blandt andet en artikel om kunstens dannende rolle og en video fra 1/12, hvor Jacob Storch holder et oplæg om dem relationelle praksis.

Kunst og konsultation

God kunst minder os om vigtigheden af den pragmatiske dannelse og om vores demokratiske grundprincipper ved at sige noget nyt - således provokeres og positioneres beskueren til refleksion og stillingtagen.

joint action news - December 2014

I nyhedsbrevet fra december kan du bl.a. læse om opstarten som joint action, reklame for en konference til sommer og hvad der ellers rører sig i joint action a/s

Indlogering ved ditmer a/s

joint action har indlogeret sig hos it-virksomheden ditmer a/s på Søren Frichs vej i Aarhus. Vi finder det enormt inspirerende at arbejde i ditmers åbne kontormiljø! Læs mere om hvorfor i denne artikel.