Rasmus Hancke Santos Rossel

Partner, chefkonsulent og business development manager
//
Cand. scient. pol.

Telefon:
+ 45 61 77 75 43

Rasmus har et særligt fokus på teamudviklingssamtaler, Relationel Koordinering, coachingopgaver, samt konkret udmøntning af ny velfærdsledelse. 

Rasmus har både som konsulent og leder et naturligt anlæg for en værdsættende ledelsesstil, der skaber et inspirerende arbejdsmiljø, hvor samarbejde, ansvar, fleksibilitet og professionel entusiasme er nøgleord. Med skabelsen af involverende og engagerede forandringsprocesser og medarbejderglæde i centrum, kan stærke vedvarende resultater fremkomme.

Ud over omfattende erfaring med forandringsledelse har Rasmus en baggrund som Cand. Scient. Pol. fra Aarhus Universitet ligesom han har taget den 2-årige systemiske uddannelse den professionelle leder, samt proceskonsulentuddannelse og coachcertificeringsuddannelse.

Rasmus har herudover ledet opbygningen af en kursus-uddannelsesafdeling, med vækst i alle årene, såvel økonomisk som fagligt, og med store internationale arrangementer. Ligeledes har Rasmus ansvaret for planlægning, gennemførelse og effektopfølgning på markedseksponering, også med fokus på strategisk planlægning, fastlæggelse af målgrupper, udvælgelse af medier, udarbejdelse af markedsføringstekster og distributionsplaner.

Rasmus har herudover ansvaret for at skabe sammenhæng i den samlede udvikling af firmaet, økonomi, it, aftaler, CRM, tilbud, projektledelse af store projekter, markedsføring, coachingopgaver mm. samt for personaleledelsen i Aarhus. 

Herudover har Rasmus indgående erfaring med den indholdsmæssige del af grafisk materiale som journalist og researcher, erfaring som kundechef, forretningskonsulent samt med projektledelse og forhandling.