Jacob Storch

Adm. direktør, stifter og managing partner
//
Erhvervs Ph.D. (prof. doctorate)

Telefon:
+45 60 13 64 38
Hjemmeside:


Jacob Storch har, med sin internationale profil, været banebrydende for systemisk rådgivningspraksis. Jacob har med joint action etableret en unik ny konsulentforretning, der bygger bro mellem forskning på Aarhus Universitet og konsultativt arbejde. Han har på baggrund af sine stærke lederegenskaber opbygget og ledet Attractor fra at være et lokalt tilbud til at have en international profil og stand-alone kompetencefællesskab med en unik markedsledende position.

Jacob er en stærk innovatør med øje for storstilede projektdesigns. Han er ofte hovedtaler på konferencer om forskellige emner inden for ledelse og organisation ofte med et filosofisk touch. Han er en fremragende formidler og mediator og har arbejdet i en lang række lande. Han har skrevet flere bøger og har en lang liste af akademiske publikationer og præsentationer på konferencer bag sig.

Han har løbende undervist på Aarhus Universitet som ekstern lektor og er i dag tilknyttet som ekstern forsker med speciale i procesfaglighed. Herudover har han bidraget i internationale universitetssammenhænge på konferencer og gæsteforelæsninger.

Som konsulent har Jacob prøvet det meste, alt fra topledersparring til implementering af store forandringer og omstillinger. Med langt over 10.000 timer på gulvet mestres faget ubesværet. Jacob har de senere år specialiseret sig i rådgivningsarbejde og udvikling i vidensintensive miljøer, herunder universiteter og uddannelsesinstitutioner.