Andreas Granhof Juhl

Associeret partner
//
Cand. Psych. samt erhvervs Ph.D.

Telefon:
+45 61 26 09 23
Hjemmeside:

Indehaver af Granhofjuhl

Andreas er erhvervspsykolog og Professional Doctorate fra University of Bedfordshire.

Andreas forsker i og arbejder som konsulent med at fremme ekstraordinære resultater. Dvs. resultater der afviger positivt i forhold til det gennemsnitlige og forventelige. Et samarbejde med Andreas er typisk langvarigt for gradvist at justere organisationen og lederrollerne, så de understøtter ekstraordinære resultater.

En særligt kompetence for Andreas er at arbejde med konsultative metoder. Både som uddannelser for interne og eksterne resultater, bygget op ud fra forskningsresultaterne fra doktorafhandlingen. Og som organisationsudvikling hvor frontlinjemedarbejderne og ledere bruger konsultative færdigheder i opgaveløsningen.

”Allerede da mødet var slut og inden opgaven overhovedet gik i gang, var vores læring iværksat”; ”Og vigtigst af alt: Måden han er konsulent på, får os til at arbejde med egne ressourcer og ønsker”; ”Andreas Juhl har evnen til at udfordre sin samarbejdspartner og hvis man sammen med Andreas Juhl tør at vove sig ud på dybere vand, har han evnen til at præsentere en vifte af nye muligheder som skaber veje til at udvikle sig”  Disse tre citater er forskellige statements fra kunder, herigennem beskriveler de deres samarbejdet med Andreas. Flere kunder understreger hans imødekommenhed, autencitet og professionelle tilgang som kendetegn til, hvordan han går til opgaven.

Andreas er en nær samarbejdspartner med eget firma, og på hans egen hjemmeside www.granhofjuhl.dk kan du læse mere.