Events

Her kan du finde links til de forskellige arrangementer, som joint action løbende afholder.

Inspirations- og informationsmøde: Ledelse af relationel velfærd - komplekse velfærds udfordringer

Hør sidste nyt fra forskningen i offentlig ledelse fra Christian Bøtcher Jacobsen ph.d., Vicecenterleder ved Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, Aarhus Universitet og Carsten Hornstrup joint action.

Morgenmøder - Relationel Velfærd og Systemisk Praksis 2.0

Kom og få en forsmag på Relationel Velfærds konferencen og hør om det nyeste inden for ny velfærdsledelse og velfærdspraksis samt, hvordan du kan arbejde med komplekse organisatoriske udfordringer

Ny bog - Relationel Kapacitet

Ny bog af Carsten Hornstrup og Jacob Storch om Relationel Kapacitet i offentlige organisationer, kommer ud januar 2018.

International konference - Relationel Velfærd 2018

Vil du være med til at udvikle ny viden om og god praksis for Relationel Velfærd? På næste års velfærdskonference - Relationel Velfærd 2018 i Aarhus, får du del i nyeste viden, erfaringer og resultater, der bidrager til, at vores velfærd bliver til den kvalitet, vi skaber sammen med borgerne ved at tilbyde borgeren relationer. Velfærd skal måles i gode liv, ikke i ydelser.

Morgenmøde - Samtaler til at løse komplekse udfordringer

Kom og hør om hvordan du kan løse komplekse udfordringer med løsningsorienterede samtaler. Vi deler vores erfaringer fra en række forløb, hvor samtalerne har skabt stærke og motiverende resultater.

Kursus i sammenhængende borgerforløb - Relationel Koordinering 2.0

Kursus i Relationel Koordinering 2.0 hjælper koordinatorer, team-ledere, proceskonsulenter med at facilitere kvaliteten frem i de tværgående relationer, som er så væsentlige for at lykkes godt i arbejdet med og omkring borgerne. Med vores nye 2 dages kursus Relationel Koordinering 2.0 får du nogle stærke værktøjer til både at analysere og handle på de tværorganisatoriske udfordringer.

Ledelse af Relationel Koordinering

Uddannelsen Ledelse af Relationel Koordinering er et intensivt udviklingsforløb, som sætter deltagerne i stand til at udvikle og lede tværfaglige og tvær-organisatoriske processer.