Events

Her kan du finde links til de forskellige arrangementer, som joint action løbende afholder.

Morgenmøde – Sammenhængskraft gennem GUS (Gruppeudviklingssamtaler)

Kom og hør om sammenhængskraft gennem gruppeudviklingssamtaler med kvalitet. Vi deler vores erfaringer fra en række forløb, hvor samtalerne har skabt stærke og motiverende resultater. Oplægsholderne Rasmus Rossel og Morten Bertelsen som deler ud af nyeste viden.

Ny bog - Relationel Kapacitet

Ny bog af Carsten Hornstrup og Jacob Storch om Relationel Kapacitet i offentlige organisationer, kommer ud januar 2018.

International konference - Relationel Velfærd 2018

Vil du være med til at udvikle ny viden om og god praksis for Relationel Velfærd? På næste års velfærdskonference - Relationel Velfærd 2018 i Aarhus, får du del i nyeste viden, erfaringer og resultater, der bidrager til, at vores velfærd bliver til den kvalitet, vi skaber sammen med borgerne ved at tilbyde borgeren relationer. Velfærd skal måles i gode liv, ikke i ydelser.

Kursus i sammenhængende borgerforløb - Relationel Koordinering 2.0

Kursus i Relationel Koordinering 2.0 hjælper koordinatorer, team-ledere, proceskonsulenter med at facilitere kvaliteten frem i de tværgående relationer, som er så væsentlige for at lykkes godt i arbejdet med og omkring borgerne. Med vores nye 2 dages kursus Relationel Koordinering 2.0 får du nogle stærke værktøjer til både at analysere og handle på de tværorganisatoriske udfordringer.