Events

Her kan du finde links til de forskellige arrangementer, som joint action løbende afholder.

Ny bog - Relationel Kapacitet

Ny bog af Carsten Hornstrup og Jacob Storch om Relationel Kapacitet i offentlige organisationer, kommer ud januar 2018.

International konference - Relationel Velfærd 2018

Vil du være med til at udvikle ny viden om og god praksis for Relationel Velfærd? På næste års velfærdskonference - Relationel Velfærd 2018 i Aarhus, får du del i nyeste viden, erfaringer og resultater, der bidrager til, at vores velfærd bliver til den kvalitet, vi skaber sammen med borgerne ved at tilbyde borgeren relationer. Velfærd skal måles i gode liv, ikke i ydelser.

Morgenmøde - Praktiske Værktøjer til Relationel Koordinering 2.0

Kom og hør om nyeste praktiske værktøjer til Relationel Koordinering 2.0. Vi deler vores erfaringer fra en række forsknings- og udviklingsprojekter, hvor en dedikeret og fokuseret ledelsesindsats, har skabt målbare resultater. Oplægsholdererne Carsten Hornstrup og Rasmus Rossel vil dele ud af nyeste viden.

Kursus i sammenhængende borgerforløb - Relationel Koordinering 2.0

Kursus i Relationel Koordinering 2.0 hjælper koordinatorer, team-ledere, proceskonsulenter med at facilitere kvaliteten frem i de tværgående relationer, som er så væsentlige for at lykkes godt i arbejdet med og omkring borgerne. Med vores nye 2 dages kursus Relationel Koordinering 2.0 får du nogle stærke værktøjer til både at analysere og handle på de tværorganisatoriske udfordringer.